...

Igår var jag på stan en sväng med katja , hennes pojkvän och lilla ella :) Kika i en del affärer och fika . Vi gick till jysk där jag köpte lite saker till hallen . Börjar bli riktigt snyggt där så jag är nöjd . Bild kommer när det är hel klart där = )

Mina kläder som jag beställde från nelly har kommit , skit bra dom med ..

Tror jag har tvätt tid idag så då blir det att slita med det ..

perfekt

Vi kom precis hem nu :) Känns lite små konstigt att sitta i en vanlig lägenhet . Man började nästa vänja sig vid att bo i en villavagn och ha havet som utsikt .. Men kommer säkert bli mer sånna trippar under sommaren (får vi hoppas)

Har mest tagit det lungt och bara glidit igenom dagarna , absolut ingen stress och inte behöva tänka på något !.
Min midsommar blev väldigt nykter ( som jag är hela tiden ) så jag vaknade och mådde prima . Ifs så gjorde alla det där borta !
Vi har varit i Kungshamn centrum och strosat runt på smögen bryggan . Det var grymt mycket folk så man var lite små nojig att man skulle ramla ner i vattnet .
Vi han med att åka båt också , gick fort som fan : )

Robin köpte sig en ritkigt fräsch jacka där borta också , den kostade igentligen 2500 men han fick den betydligt mycket billigare . Så det var ett riktigt kap .
Jag köpte mig en klänning och ett par foppa tofflor , HAHA dom är grymt fula men lätt dom skönaste skorna som har tilvärkats :)

Ne nu ska jag ta och fixa iordning lite och dra ut om en stund :)



Packat !

Nu har jag packat allt vi ska ha med oss till kusten . Så om en stund så åker vi ! Har längtat hela veckan = )


Ha en underbar midsommar nu !

xbox

Idag har det känts som man har haft fullt upp , även fast jag kanske inte har haft det .
Robin har köpt ett xbox idag = ) Så han kommer nog sitta där endel framöver ..
Förövrigt så har jag färgat håret idag . Blev grymt nöjd .

Funderar på att klippa mig imorgon . Fast det beror bara på fall det finns någon tid nån stanns + att min tid räcker till.
Måste packa imorgon . Blabla hatar att göra det för jag packar jämnt för mycket .


Trött ? Hmm .. JA

Börjar piggna till nu . Gå upp klockan 7 va allt annat än en hitt ! Men kom ner till tvättstugan och fixade det . Sen gick jag och la mig .. Bra gött att vi har fått ett tvättställ så man slipper att tänka på det :)
Idag får det bli att hinka kaffe för känner mig inte allt för snabb i huvudet .

Antar att det blir att klippa några senare , wihoo !! Haha .
Sen när min lilla plutt kommer hem ska ha färga mitt hår så man ser respekabel ut på midsommar . Inte en dag försent enligt mig .

Ne nu ska jag ta och sätta upp håret och bege mig ut en sväng på cykeln , ska till vårdcentralen . Börjar bli en stammis känns det som .

njutning

Idag har det varit underbart väder ute . Så efter jag diskade och fixade lite här hemma så gick jag ut och satte mig på balkongen med en kopp kaffe och en bok . Det var njutning på hög grad = )

Fick svar på mina prover som jag tog för några dagar , och allt såg bra ut . Skönt att höra ; D

Imorgon börjar jag tvätta kl 7 . Brukar inte ens vara vaken då annars .. Men fanns ingen annan tvätt tid och behöver kläder till kusten .

skatteverket

Har precis duschat och tagit på mig kläder .
Ska till mormor och ringa skatteverket och efter det ska jag klippa henne . Vid lunch tid ska jag och Robin till Mc Donalds . Ska bli gott : ) Efter det ska jag fram på stan fall jag orkar , se fall dom har något fint .. Men men nu ska jag ta och bege mig .

MAAT!

Idag har varit som vilken söndag som helst , lång tråkig : /
Förutom att jag va med Ica och hennes son . Va hos mormor och drack kaffe .

Nu håller min lilla plutt på med maten , ska bli grymt gott . Skulle utan tvekan kunna äta en hel kamel .






Min kille är den finaste människan jag vet <3

Till salu

klassiska ray ban pilot glasögon .
Säljes för 500 kr .




Peppad

Nu har jag bytt bloggdesign , kanske blir mer pepp på att blogga bättre nu . För den andra hade jag tröttnade hemskt mycke på .


Igår fylde min älskade mormor 75 så vi hade överraskings firande av henne på skogshyddan . Det var jätte trevligt . Förutom att morfar fick en alergisk reaktion på räkorna så han fick åka till akuten .. Men han mår mycket bättre :) Som tur var , sådant kan ju sluta riktigt illa  .




Här var man inte gammal =)

5gånger

Tänke bara medela att jag precis kom hem nu från sjukhuset . Blev stucken 5 gånger . Hade två olika som stack mig . Det är så synd om mig !!  Nu ska jag tröst äta ( korv med bröd )

blablabla

Klockan 1 ska jag till arbetsförmedlingen och skriva en ny handlingsplan . Klockan 2 ska jag möta upp Robin så ska han följa med mig och ta prover ( jipiii ? ) Hatar att ta blodprov .. Dom får bara sticka mig en gång annars kommer jag lipa HAHA . Med tanke på att det är mycka saker som dom vill ha reda på .

Mer info kommer senare ! Nyfikna va ? ;D

Studenten

Idag är det studenten :)
Ska bli kul att kolla på de , sen ska vi hem till Robins kusin för att fira henne . I helgen så blir det att fira min kusin .
Kan ju säga att dom inte har tur med vädret , börjar bli en tradition med fult väder på studenten numera ...

Ska strax ta och hoppa in i duschen och sen göra mig iordning .

Hoppas alla får en toppen dag !


Rss